Behandlingar

Det går att boka behandlingar hos mig på Vasastan och Kungsängen. Därför är det viktigt att du bokar via rätt bokningskalender. Klicka på den mottagning som passar dig bäst. Du som är pensionär har 10% rabatt på alla ordinarie priser vardagar.

Kontakta gärna mig innan besöket om du har ytterligare frågor!

Bokningsvillkor

Vid bokning

Välj om du vill komma till Vasastan eller Kungsängen, klicka sedan på “Boka tid” ikonen och där efter behandlingstyp som du önskar. Är det första gången du kommer till mig kommer du att få fylla i en hälsodeklaration. Kom därför MINST FEM minuter innan utsatt tid.

Vid avbokning

Behöver du avboka din tid MÅSTE du göra detta 24 timmar innan din bokade tid. Där efter gäller full debitering. Vid akut förhinder samma dag ring 08-6427160. Tack!

Här följer en kort förklaring på de behandlingsformer som jag erbjuder, men givetvis anpassar jag behandlingen efter det specifika problem eller önskningar just du har.

Här följer en kort förklaring på de behandlingsformer som jag erbjuder, men givetvis anpassar jag behandlingen efter det specifika problem eller önskningar just du har.

Lotorpsmetoden – Första behandlingen 70 min

 För dig med:

  * Astmaliknande symtom  * Ytlig andning  * KOL. * Svårt att ta djupa andetag. ).

I Lotorpsmetoden ingår massagen på alla nåbara andingsmuskler från diafragma till käkarna.

Se mer på

www.lotorpsmetoden.se

I behandlingen ingår, mätning av din utandingskapacitet samt din bröstkorgs rörelseförmåga och instruktion i några enkla övningar som utvecklar din utandningsförmåga. Det är viktigt att du är inställd på att göra dessa övningar flera gånger per dag under behandlingsperioden för bästa resultat.

Behandlingen skall utföras vid minst tre tillfällen med ca 14 dagars mellanrum då du behöver träna andningsrörelserna dagligen i mellantiden för full effekt.

Så här säger Christina 74 år som många år haft kraftig hosta och ansträngd andning:

“Du och Lotorpsmetoden har gett mig redskap att må betydligt bättre!

 

Antonio berättade detta efter två behandlingar:

“Jag var så orolig att min stress och ångest skulle göra flygresan till släkten i Italien lika hemsk som förra gången men när jag gjorde andningsövningarna före och under resan kunde jag faktisk slappna av!”

 

Första Besöket

(75 minuter)

Vasastan: 745 kr

Kungsängen: 730 kr

Följande Besök

(60 minuter)

Vasastan: 685  kr

Kungsängen: 665 kr

Paketpris

(70 min. + 2 ggr 60 min.)

Vasastan: 1798kr (ord. pris  2115kr)

Kungsängen: 1750  kr (ord. pris 2060 kr

Lymfmassage (cirkulation & andningsmassage) 60 - 110 min

Lymfmassage är bra för dig som upplever svullnad i till exempel ben, buk eller armar som inte kan förklaras med viktökning. Lymfmassagen  består av en rytmiskt, ”pumpande” massage och guidad djupandning samt bindvävsdrag.

Lymfsystemet reglerar lymflödet vilket är viktigt för vårt immunförsvar och reningen av vårt blodomlopp samt vitala organ. Det består av ett finmaskigt ådernät i de djupare hudlagren och grupper av lymfnoder i bl.a. armhålorna, ljumskarna, kring tarmarna och på sidan av halsen. Via större och djupare liggande lymfkärl är organ så som mjälten, brässen och njurarna anslutna till lymfsystemet. Då detta system inte har någon egen pump (jämför m. blodomloppet) är det beroende av blodet pulsation, andningen och fysisk aktivitet. För bästa resultat bör man upprepa behandlingarna under en period av 3-6 månader. Då inga hinder föreligger kombinerar jag behandlingen med NBE 800 (lågfrekventa radiovågor) vilket ytterligare ökar lymfflödet. se mer info. under “Klassisk massage”.

(OBS! I Kungsängen finns det möjlighet att komma söndagar priset är då något högre per behandling. Detta framgår när du bokar din behandling.)

Om du har någon av följande hälsobekymmer bör du kontakta din läkare innan du går på behandling:

För mer information se min blogg här på hemsidan eller kontakta mig om du har frågor.

Komplettera med egen vård i form av:

Paketpris

(90 min. + 3 x 60 min.)

Vasastan: 2736 kr (ord. pris: 3040 kr)

Kungsängen: 2718 kr (ord. pris: 3020 kr)

Rekommenderas främst till dig som inte har några större besvär.

Paketpris

(90 min. + 2 x 75 min.)

vasastan: 1985 kr (ord. pris: 2205kr)

Kungsängen: 2250 kr (ord. pris: 2500 kr) 

Paketpris

(110 min + 3 x 90 min.)

Vasastan: 3227 kr (ord. pris: 3630 kr).

Kungsängen: 3330 kr (ord. pris: 3700 kr)

Rekommenderas om du har mer besvär och vill ha en djupare effekt

Klassisk massage 30 - 60 min.

Klassisk massage är en djup behandlade muskelmassage och är grunden i alla mina massagebehandlingar. Den klassiska massagen passar utmärkt då du besväras av spändhet och/ eller smärta i ett eller flera muskelområde. Förutom de vanliga massagetecknikerna kompletterar jag oftast behandlingen NBE 800/800+ – lågfrekventa radiovågor vilket förstärker och fördjupar effekten av massagen genom att öka cirkulationen på cellnivå.

NBE 800 Suzannes massage

Du får

Vasastan

30 min: 500 kr

45 min: 585 kr

60 min: 700 kr

75 min: 740 kr

Kungsängen (vard.)

30 min: 490 kr

45 min: 560 kr

60 min: 660 kr

75 min: 730 kr

Kungsängen (sön.)

30 min: erbjuds ej

45 min: 610 kr

60 min: 710 kr

75 min: 780 kr

Paketpriser

3 behandlingar (30, 45, 60 min) ger 5% rabatt
5 behandlingar (30, 45, 60 min) ger 10% rabatt
10 behandlingar (45, 60 min) ger 10% rabatt samt 30 min gratis behandling eller rådgivning

Alla paketpriser faktureras med 15 dagar betalningstid.

Käkbehandling

Tillhör du dem som gnisslar eller biter ihop dina tänder?

Många upplever spänningar i käken med t.ex. smärta, tandskador och huvudvärk som följd. Käkbehandling fokuserar på dina muskler och senfästen kring din käkled, övriga ansiktsmuskler och nacken. Jag behandlar även käkleden i din mun med handskar på händerna. För både min och din trevnads skull ber jag dig borsta dina tänder straxt innan behandlingen med tag egen tandborste. 

Behandlingen är 30 min per gång och behöver oftast upprepas en period  för gott resultat. 

Fibromassage 60 min.

Fibromassage massage är speciellt utvecklad för att ges till personer med diagnosen Fibromyalgi, men fungerar även utmärkt för dig som behöver en djup avslappning. Det har dessutom visat sig att ett antal personer med utbrändhetssymtom har haft stor hjälp av denna typ av massagebehandling. Massagen består av mjuk massage och extra värme samt rogivande musik.

Vasastan

Pris: 660 kr

Kungsängen

Pris: 650 kr

Var 10:e gång rabatteras med 50 %.

Djup avslappning 70 min.

Under denna behandling får du en djupt avslappnande massage och hjälp att andas djupare på så sätt aktiverar du oxytocin hormonet i din kropp vilket sänker din puls och ditt blodtryck.
Jag hjälper dig att hitta ditt inre lugn med hjälp av visualisering, ljudet av klangskålar * eller/och cd med ljud från naturen.
(* Klangskålar skapades ursprungligen i Tibet och ger ifrån sig en djup och klang vars vibrationer hjälper ditt sinne till inre balans.)

Vasastan

Pris: 700 kr

Kungsängen

Pris: 680 kr

ägaren till Suzannes Massage & rehab utanför Atlaspraktiken.
Här kan du träffa mig för behandling på måndagar.
Rulla till toppen